En vanlig och ovanlig måndag

I morse steg vi upp och åt frukost och hann sitta med Marcus ett tag innan det var dags att säga hejdå. Han skulle till Jokkmokk med skolan och kommer hem på torsdag. Det gick bra att säga hejdå trots att Maja är rätt pappig av sig. Då jag som vanligt oftast jobbar måndagar så fick Maja åka till förskolan. Som tur har vi rätt nära, några minuter att gå, så Maja fick åka pulka dit. 


Maja hade haft en toppen dag på förskolan och vi gick sedan hem för middag. Sedan videosamtal till både pappa Marcus och sen till mormor. Maja tycker det är så kul att prata videosamtal och som ikväll skulle hon spexa till sig och dansa och busa framför kameran. 

Bada på kvällen och sedan mysa i soffan framför Pippi Långstrump. Med vissa utvalda mjukisdjur låg vi i sängen för att läsa "Natti Natti Babblarna" och sen somnade Maja skönt. Jag var däremot uppe nån timme till och kollade på en serie och ladda för en ny dag imorgon. Den bjuder på besök hos barnmorskan och sedan till Sunderbyn för efterkontroll av Majas öron och prata med läkare. Vet att jag inte fyllt på med inlägg om hur det gick på sjukhuset med Maja men det kommer upp en sammanfattning efter vi varit imorgon hos läkaren. 

Polarn & Pyret

Förra veckan gick jag på stan efter att jag hade jobbat natt, passade på när Maja var i förskolan och jag kunde kolla runt i lugn och ro. Jag gick och kikade på Polarn & Pyret då jag såg att dom hade 50% på massa kläder, hade presentkort där som Maja hade fått i julklapp av Linnea och då är det ju såklart ännu roligare att köpa. Jag fyndade 3 plagg till Maja och ett par byxor på rean fick hänga med hem till lillebror. 
                                                                                                                                  
 
Dom hade så himla fina kläder både på rean och vårens nya plagg, Den rosa med fjärilen på var på rea och den andra tröjan och leggins var från vårkollektionen. 

Vecka 25

I onsdags gick jag in i graviditetsvecka 25 (24+0), veckorna går fort nu, hinner knappt med att det blir en ny vecka när vardagen rullar på. Jag mår jätte bra och har inte ont någonstans eller mår illa, det var perioden i början dom 12-14 första veckorna som jag mådde illa en del och spydde men det gick över fort. Det som kan kännas av fysiskt är att det inte är lika lätt att böja sig ner, speciellt då jag är nyäten. Annars mår jag prima bra även denna graviditet och jag hoppas på att det får fortsätta så. Bebisen lever om rätt mycket, speciellt på kvällarna och nätterna, han sparkas och gör en och annan kullerbytta. Det är väldigt mysigt att få känna rörelser och jag är glad att det började redan vecka 17 denna gång. 
 
 
Första plagget till lillebror, som vi kallar honom, köptes på Topstore, en jätte söt bodie som jag bara var tvungen att köpa! Vi har en hel del kläder som han kommer att kunna använda som vi fått ärva av Majas kusiner Nils och Olle, samt kläder från då Maja var liten eftersom att jag köpte mycket neutrala plagg. 
 
Tyckte den var så fin med valarna och att det står "Stick Together"