Härliga höstdag

 
I tisdags blev det äntligen strålande sol och blå himmel, en sådan höst som jag önskar hade varit varje dag. Men efter fler veckor med regn och mulet fick vi tillslut njuta av en fin dag och då passade jag och Maja på att gå till lekparken efter lunch. Hon fick gunga i storgungan och sa "gung-gung" i takt med farten. Så gulligt att hon säger så direkt hon ser en gunga eller får gunga själv. Hon stod vid klätterställningen och fick pilla och känna på sanden och grejerna runtikring. Gungade i min famn i dom vanliga gungorna och åkte rutschkana. 
Efteråt tog vi oss en promenad längs vattnet och kikade efter lite hundar innan det var dags för att gå in och äta mellis. Det var en riktigt härlig höstdag!

Dimma

Igårkväll jobbade jag natt och eftersom Marcus skulle iväg så tidigt nu på morgonen och jag var på jobbet fick Maja vara hos sina kusiner Nils och Olle. Kvart över 9 kom jag dit och jag kände mig avslappnad och utvilad efter en bra natt på jobbet. Maja hade fått äta frukost och busat och lekt en massa samt fått lämna av Nils på skolan, vilket jag tror hon tyckte var kul. Vi blev bjudna på lunch, spaghetti och kycklinggulasch som var väldigt gott. Det kanske syns att Maja också tyckte om det? ;)
 
 
Efter lunchen var Maja väldigt trött och då var det dags att börja promenera hem med vagnen, hon somnade efter 3 minuter, så himla skönt för henne att somna så fort! Dimman hängde sig kvar under promenaden hem. Jag tycker att det blir lite mystiskt och lugnt när det är dimmigt och jag fotade såklart några bilder. 
 

2 års förlovningsdag

I måndags firade jag och Marcus 2 år som förlovade. Jag jobbade dock nästan hela dagen och efter det var jag och dansade så vi åt inte middag tillsammans men efter hemkomst blev det presenter. Jag fick 5 stycken (!!!) muminmuggar, Tofslan & Vifslan, Råddjuret, Såsdjuret, Trogen sitt ursprung och Polismästaren. Allihopa är så himla fina och favoriten är nog Trogen sitt ursprung då den är svartvit med inslag av lite färg och så känns den så höstig och mysig. Dom muggarna åker till skåpet där vi bara har muggar som vi samlar.
 
 
Av mig fick Marcus en liten grej bara, ett stort yatzy spel, vi spelade en del yatzy förut innan Maja fanns så jag tänkte tillbaka på det när jag såg spelet. Tuggummi där det står Kiss med quick och en klubba som var så söt med texten I like you. På kortet står det We Are Magic Together och på baksidan hade jag skrivit: Du & Jag är gjorda förvarandra! Jag älskar dig min finaste <3
Marcus blev väldigt glad och vi spelade en omgång yatzy framför Världens tuffaste jobb med Carina Berg, ett mysigt firande och en mysig kväll!