Babyshower

Idag, 28 maj, är det exakt 1 år sedan jag blev överraskad med en babyshower av mina fina vänner, familj och släkt. Linnea och Tula mina närmsta vänner  hade fixat allt, super gott fika, frukt, dekorationer och presenter av dom och alla andra. Dom som kom var min mamma, min mormor, svärmor, min svägerska, mina fastrar, kompisar Hanna, Pauline och såklart Tula och Linnea. Kommer alltid att minnas den fina dagen, en supergod bål, somrigt ute och jag blev omhändertagen och bortskämd av alla. 
 
 

Mors dag <3

Idag är det morsdag och det är min första någonsin, det känns ärofyllt att få vara mamma till världens bästa dotter. Specialmuggen från Arabia som Tove Jansson akvarellmålat fick jag i förväg som ni sett här på bloggen men jag glömde skriva att det var en mordags present. Jag blev väldigt nöjd med den fina muggen som present!
 
Såhär såg jag ut på morsdag.
 
I fredags firade vi min mamma i förväg, dom bjöd på middag, kött och bakad potatis med pepparsmör och sallad till, väldigt gott! Till efterrätt blev det glass med maränger, chokladsås, banan och kaffe till, det stillade sockerbegäret kan man lugnt säga! :) 
Min mamma fick såklart morsdags presenter och det blev en löpare, jätte vackra servetter med fåglar på och två stycken ljuslyktor som skulle matcha. På bilderna nedan ser ni både presenterna och inslagningen. 
 
 
Idag har vi varit till Marcus mamma och där bjöd dom på grill lunch, kött, korv, hamburgare, majskolvar, potatisklyftor och massa goda röror, allt var super gott! Till efterrätt blev det kladdkaka med grädde och hallon till och en kopp kaffe slank också ner. Till Marcus mamma hade vi köpt en bakbok som hette Baka glutenfritt och likadana servetter som till min mamma. 
 
 
Vi var även förbi min mormor där det var öppet hus för släkten, mysigt att träffa alla, jag drack kaffe och Maja fick  mumsa på majskrokar som min mormor köpt. 
 
Till middag blev jag uppvaktad med sushi, SÅ himla gott, har längtat efter det så mycket
och det var super smarrigt!!
 
 
Har ni uppvaktat eran mamma eller blivit uppvaktade själva idag?

5 onödiga fakta om mig

Jag har blivit utmanad av Pauline att skriva 5 stycken onödiga fakta om mig själv.
 
* Drar ofta igenom håret med fingrarna
* Min naturliga hårfärg är mörkblond (sist jag hade den var jag ca 12 år)
* Vill alltid smaka på det jag bakar innan det är klart, smet eller liknande
* Är inte trendig av mig, typ har det senaste i mode och sånt 
* Tycker inte om spindlar (men det har blivit bättre med åren)
 
Därmed utmanar jag: Evelina och Amanda att göra samma sak och gärna utmana vidare.
 
Slänger in två härliga sommarbilder från förra året!