Clothes clothes & clothes

Nu ska ni få se 3 stycken nya klädesplagg som Maja har fått av sin gudmor (fadder) Elin,
Marcus brorsas tjej. 
Dom kommer från Rhodos, hur söta är dom inte?!
Två stycken klänningar och en byxdress,
klänningarna har hon hunnit använda, den första på Theodors 1 års kalas och den i mitten på midsommarafton och midsommardagen. 
 
 
 
 

Midsommarafton och -dagen.

Misommarafton spenderade vi hos Marcus föräldrar där vi åt lunch, sill, lax, köttbullar, ägg och potatis, mycket gott och mättande! Efter lunchen åt vi jordgubbar och grädde som Maja också fick smaka av, mums!
 
 
Därefter åkte vi hem och förberedde för en natt då Marcus skulle vara med Maja själv första gången. Hon gillar att snutta av mig på nätterna och jag skulle jobba natt på mitt gamla jobb som personlig assistent. Det skulle bli en liten utmaning men jag hade pumpat ut bröstmjölk så det skulle finnas tillgängligt. 
 
Natten hade gått bättre än förväntat och både Maja och Marcus var så duktiga. Hon var så förstående att mamma inte fanns hemma och hjälpte pappa så gott hon kunde!
 
Midsommardagen åkte vi på 1 års kalas till Theodor, det var hans rätta dag vi fick komma och uppvakta honom. Så söt och charmig han är! Det bjöds på fika, paj och tapas och vi satt ute trots att solen gömde sig men det regnade i alla fall inte. Av oss fick Theodor byggklossar och en söt nalle och han visade hur stark han var genom att lyfta upp hela paketet. Maja ville gärna hjälpa till med paketöppning som ni kanske ser på bilderna. 
 
 
Hem och vila och ladda upp för en grillmiddag med mina föräldrar som kom till oss. Då åt vi grillad, korv, kotlett och massa egengjorda potatisklyftor och sötpotatis samt beanaisesås till. Så mycket gott och trevligt och det slutade med en lugn kväll framför tvn, och kaffe och tårta. 
 
Som avslutning bjuder jag på lite härliga selfies. Hoppas eran midsommar var bra!
 
 

Cake smash

För en vecka sedan så testade vi göra en cake smash med Maja, vilket innebär att man använder sig av en tårta som barnet får kladda och smaka på. Jag tänkte att det skulle bli superkul för Maja eftersom att hon älskar att äta själv och kladda med maten. 
 
Linnea och Tula var här och hälsade på och dom hjälpte gladeligen att fixa ihop en tårta, jag hade förberett tårtbotten på morgonen och sen hade vi mosad banan och hallonmousse som fyllning. Uppe på gjorde jag smörkrämsrosor (första gången) men blev rätt nöjd med resultatet med tanke på redskapen. 
 
 
Just när vi skulle sätta igång och Maja satt framför tårtan smällde en ballong jätte högt bakom henne, då blev hon såklart ledsen och väldigt rädd. Det blev rätt svårt att försöka få några bra bilder trots att vi försökte igen efter hon fått sova. Tror att hon förknippade tårtan med smällen, hon förstod nog inte att det var ballongen bakom henne. Det blir inte alltid som man tänkt sig men jag vill visa några bilder i alla fall.