Liten blir stor

Förra veckan var vi på babysång två gånger och var en tur på stan. Vi upptäckte att Majas första tand kommit upp och i söndags kväll såg vi tand nummer 2. Så himla gulliga små tänder! 

Hon har haft feber till och från men det har gått över med alvedon och mycket närhet. Det kan vara lite tufft när liten blir stor. 

Första tanden!

Dom senaste dagarna har Maja varit lite smågnällig och grinig men det beror på att hennes första tand är på väg upp. Vi märkte det i lördags då jag kände något vasst i munnen men det syntes inget. Idag skymtade jag däremot tanden, det är väldigt svårt att titta på den och typ omöjligt att kunna ta kort då hon sätter tungan för.
 
Jag ammar Maja fortfarande så jag hoppas att det inte blir en pina vid amningsstunderna nu när tänderna börjar ploppa upp. Maja vill ha lite extra närhet nu men det är ju inte så konstigt med tanke på att hon säkert har ont till och från, hoppas bara inte febern kommer. 
 
En gravidbild på mig från vecka 38, som min kompis mamma tagit: Randi Gitz. 
 

Pulkåkning

I lördags åkte vi ut till Marcus föräldrar och då fick Maja åka pulka för första gången. Hon såg ut att tycka det var roligt, hon tittade upp på pappa som drog pulkan och log flera gånger. Längtar till nästa tur, då tror jag att Maja kommer tycka det är ännu roligare.