En vanlig och ovanlig måndag

I morse steg vi upp och åt frukost och hann sitta med Marcus ett tag innan det var dags att säga hejdå. Han skulle till Jokkmokk med skolan och kommer hem på torsdag. Det gick bra att säga hejdå trots att Maja är rätt pappig av sig. Då jag som vanligt oftast jobbar måndagar så fick Maja åka till förskolan. Som tur har vi rätt nära, några minuter att gå, så Maja fick åka pulka dit. 


Maja hade haft en toppen dag på förskolan och vi gick sedan hem för middag. Sedan videosamtal till både pappa Marcus och sen till mormor. Maja tycker det är så kul att prata videosamtal och som ikväll skulle hon spexa till sig och dansa och busa framför kameran. 

Bada på kvällen och sedan mysa i soffan framför Pippi Långstrump. Med vissa utvalda mjukisdjur låg vi i sängen för att läsa "Natti Natti Babblarna" och sen somnade Maja skönt. Jag var däremot uppe nån timme till och kollade på en serie och ladda för en ny dag imorgon. Den bjuder på besök hos barnmorskan och sedan till Sunderbyn för efterkontroll av Majas öron och prata med läkare. Vet att jag inte fyllt på med inlägg om hur det gick på sjukhuset med Maja men det kommer upp en sammanfattning efter vi varit imorgon hos läkaren. 

Kommentera här: