Valborg

Igår var det Varlborgsmässoafton och den firade vi först hos Marcus föräldrar där vi blev bjudna på lunch, karrekotletter, morortsstuvning och potatis, det var SÅ gott för köttet bara föll isär! Sen blev det efterrätt i form av kaffe och smulpaj med rabarber, riktigt krispig och god. 
 
Vi åkte hem och förberedde maten och grillen och Maja busade på sin lekmatta och tyckte det var spännande att se när pappa skottade på altanen. 
Sen fick vi gäster, min mamma och pappa kom hit och vi började grilla maten, dom hade korv och vi hade korv och marinerad kycklingfilé med rotfrukter i ugn. Premiär grillning och super god mat resluterade i mätta magar!
 
Promenad till Universitets området, ungefär 10 minuter bort, där var det en kör Snapsakademin som sjöng vårsånger bland annat Vintern rasat och Sköna Maj för att välkommna våren och sedan tändes majbrasan. Det var mest rök från brasan med det var mysigt ändå! Maja var vaken i vagnen hela tiden och fick komma upp och titta stundvis. Väl hemma kunde Maja komma till ro och somna.
 
En väldigt mysig och härlig Valborg på alla sätt och vis, hur var eran Valborg?
 
 

Kommentera här: