Syltkakor

Igår var Sanna, en kompis som har jobbat hos samma brukare som mig, och hennes dotter Juni som snart fyller 1 år på besök. Dom kom redan klockan 9 på morgonen för att vi skulle iväg sen, vi visade runt dom i lägenheten och Maja och Juni lekte med klossar (läs: tog klossar av varandra). Juni ville vara go med Maja och stryka henne på håret, så gulligt! Juni är så söt och glad och det var kul att dom hälsade på. 
 
Vi åt lunch och sen gick vi på en promenad, Maja somnade innan vi ens hade gått ut genom dörren, man blir trött av att börja dagen med massa lek och stoj. Sedan tog vi bussen till min moster som bor på Lerbäcken, hon bjöd på kaffe och var så glad att jag och Maja hälsade på. Hon är så stolt att få vara gammelmoster och tycker det är kul att hålla i Maja. 
 
På kvällen fick jag äntligen chansen att baka, har verkligen längtat efter att få skapa och baka något gott. Det blev syltkakor, både med hallonsylt i och några med blåbärsylt. Dom blev supergoda, är såklart gutenfria och alltid bra att ha när man får besök. 
 
 

Kommentera här: