Maja 1 år

Nu är det exakt 1 år sedan Maja kom till världen, 06:20 5 juli 2016 föddes hon och förändrade och gjorde våra liv mer berikade av kärlek och glädje. Våran underbara dotter som vi skulle få lära känna och ta hand om.
Det är overkligt att det redan har gått 1 år sedan vi åkte in till förlossningen och skulle få träffa dig för första gången <3 Det var kärlek vid första ögonkastet och vi älskar dig bara mer och mer för varje dag som går!
 
 
Maja har utvecklats så mycket, hon kryper jättebra, ställer sig upp med hjälp av stöd och kan gå runt bordet i vardagsrummet. Hon är jämt så glad och busig, vinkar när man säger hej och hejdå, kan "skälla" som en hund och säger buuu när vi frågar hur kossan låter. Äter mat strålande bra och vi har märkt att hon är mycket för sötsaker såsom saft, glass och majs är en favorit. Det är väldigt mysigt att hon är så gosig och vill pussas mycket. Maja är just nu inne i en fas där hon testar mycket, vad hon får och inte får göra, man ser ibland hur det bara lyser med bus i ögonen på henne när hon tänkt göra nå hyss. 
 
Grattis fina älskade dotter på din 1 årsdag, vi älskar dig till månen och tillbaka <3
 

Kommentera här: