Inskolning Dag 3

Utelek på morgonen och Maja var lite mammig till en början men sedan var hon med en fröken och fick äta röda vinbär från dom stora fina vinbärsbuskarna. Det uppskattade hon mycket och hon körde en del med fröknarna och dom andra barnen för att hon skulle få mera bär. 
 
 
Innan sångstunden var Maja rätt grinig men det var roligt att få sjunga och gunga med trots trötta miner. Lunchen bjöd på varmkorv och potatismos och det var väldigt gott tyckte Maja så hon åt bra. 
 
Sövningen gick toppen bra, hon låg själv på sin madrass och jag låg bredvid och strök henne på håret och nynnade lite och då somnade hon efter 10 minuter. Hon behövde inte ens ligga i famnen som dom andra dagarna så det känns som stora framsteg. Efter 1 timme och 20 minuter vaknade hon och var utvilad och gosig, åt massa bananbitar och kröp sedan iväg och lekte. 
 
Bilder från tidigare på morgonen då det var lek i sandlådan. Det är spännande att titta på dom andra barnen när dom leker och att få gräva och känna i sanden.
 
I babblarna hörnan fanns det en discolampa uppe i taket som slogs på och det tyckte många barn var kul och Maja pekade på lampan och var där och kröp omkring.
Till mellis åt Maja nästan en hel limpmacka med skinka och gurka på och mjölk att dricka till.
Så smarrigt efter vilan och en massa bus och lek.
 
En ytterligare bra dag med inskolning på avdelning sparven. Dag 4 blir en spännande dag! 

Kommentarer:

1 Clara:

Låter som en bra förskola som har en Babblarna-hörna och som låter barnen plocka bär. Hoppas barnet kommer trivas!

Svar: Ja det känns väldigt bra! :) Tror att hon kommer att trivas jätte bra :)
Ronja Forsberg

Kommentera här: