En tripp till Piteå

För några veckor sedan bestämde vi oss för att åka och hälsa på min kompis Linnea och hennes sambo Andreas som bor i Piteå. Vi var lediga hela helgen så det passade perfekt att åka iväg på en tripp. Vi åkte så Maja fick sova i bilen, hon somnade redan efter 3 minuter så hon var väldigt trött.
 
 
Vi kom fram och Maja var förväntansfull över att få träffa deras två katter eftersom att hon älskar katter. Hon hann se deras katt som heter Sture innan vi alla åkte iväg till stan i Piteå för att äta lunch. Tanken var att äta indisk mat men när vi gick förbi en sushi restaurang på vägen bestämde vi oss för att gå dit istället. 
 
 
Jag ääälskar verkligen sushi, det är fräsch och lätt mat som jag kan äta mycket av eftersom att det är så gott! Till Maja beställde vi yakitori kyckling och ris, hon åt mest gurka och ris men var så nöjd ändå och tyckte det var så kul att Linnea och Andreas var med. Hon gick omkring vid vårat bord och spexade och charmades och var nöjd över att få så mycket uppmärksamhet. Efter lunchen åkte vi och handlade och sedan hem till Linnea och Andreas där dom gjorde upp eld i deras kamin, vi satt och pratade och jäste efter maten. Alla var proppmätta och det var super trevligt att träffas. En himla mysig dag!