Första tandläkarbesöket

Nu vid 1 års ålder är det dags för första besöket hos tandläkaren.
Vi var dit med Maja igår och hon har 8 stycken tänder som jag trodde att dom skulle kika på. Men dom kollar inte någonting utan informerar om kostvanor och vad man kan tänka på när man borstar tänderna och så vidare. Nästa besök är vid 3 års ålder om inget skulle inträffa innan.
Några foton från väntrummet där Maja satt och lekte innan vi fick gå in. 
 
 
Sedan blev det förskolan i drygt 2 timmar och Maja sov fortfarande när jag kom och skulle hämta. Hon sov toppen bra och blev lite ledsen när hon såg mig men annars hade det gott så bra!
 
Vi tvättade från 15-19 och Maja fick hänga med nästan alla svängar vilket hon tyckte var kul. Speciellt när hon fick sitta i en tvättkorg och åka runt. Hon ville nästan inte gå därifrån men vi sa att du kommer få komma hit igen och åka på ett tag men vi kan inte vara här hela dagen. 
 
 
Maja somnade vid 7 och hon somnade super fort utan något gnäll, hon var verkligen trött efter en heldag med tidig uppstigning, tandläkarbesök, förskolan, varit med och tvättat och endast en vila på hela dagen (hon brukar oftast ha två). 
 
 
Marcus och jag unnande oss tortilla chips i ugn med salsa, chilisås, sweetchili, riven ost på och lite jalapenos på toppen. Till detta hade vi egengjord guacamole och creme fraiche och cola. Så himla gott och mättande!
 
 

Kommentera här: